Hockeyklubbor, hockeyklubba, ishockeyklubba, skaft, blad

På MTL kan ni hitta hockeyklubbor med skaft och blad. Förr i tiden när man spelade ishockey använde man sig av träklubbor och aluminiumklubbor men idag domineras marknaden av kompositklubbor. När man väljer ishockeyklubba är det förutom märke och pris viktigt att ta hänsyn till vilken svikt man vill ha i klubban, styvhetsmodell och vilken bladmodell som är önskvärd.

design_your_shirt hockeyEn hockeyklubba av ett visst märke kan ha mer än fem olika styvhetsalternativ och mer än fem olika bladmodeller. Vissa hockeyklubbor är anpassade för handledsskott och andra hockeyklubbor är anpassade för slagskott, svikten kan ligga på olika ställen på klubban. Det är viktigt att man har klart för sig vilken typ av klubba man vill ha innan man bestämmer sig för en viss ishockeyklubba.

Hos MTL.se kan ni hitta hockeyutrustning för hockey. de visar bland annat skridskor, klubbor, handskar, hjälmar, axelskydd, byxor, benskydd, armbågsskydd, halsskydd och suspensoarer med mera. Hos MTL kan ni hitta en fullständig ishockeyutrustning för hockey, vi guidar er till utrustning för  hockey / ishockey.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *